×
Home Nieuws Livescore

Nieuwelingen Smal en Carranza individueel bij Feyenoord getraind

Nieuwelingen Smal en Carranza individueel bij Feyenoord getraind
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 12 juli 2024 15:08 uur

Feyenoord heeft aangekondigd dat Gijs Smal en Julián Carranza momenteel elk een speciaal op maat gemaakt trainingsprogramma volgen. De club heeft via haar officiële kanalen laten weten dat de twee nieuwkomers te maken hebben met blessures, waardoor ze individueel aan hun herstel werken.

Gijs Smal, die deze zomer overkwam van FC Volendam, en Julián Carranza, die op huurbasis is overgenomen van Inter Miami, zijn vastberaden om zo snel mogelijk weer fit te worden en zich bij de selectie van Feyenoord te voegen. De medische staf van de club houdt nauwlettend toezicht op hun vorderingen en zet alles op alles om ervoor te zorgen dat ze spoedig weer op het veld kunnen staan.

Hoewel het altijd vervelend is voor spelers om met blessures te kampen, zien zowel Smal als Carranza deze periode als een kans om sterker terug te komen. Beide spelers werken hard aan hun herstel en tonen een grote dosis motivatie en toewijding. Feyenoord hoopt dan ook dat ze binnen afzienbare tijd weer volledig fit zullen zijn en hun kwaliteiten kunnen laten zien in het shirt van de club.