×
Home Nieuws Livescore

Spaanse bond verlengt contract De la Fuente tot EK 2028

Spaanse bond verlengt contract De la Fuente tot EK 2028
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 12 juli 2024 14:48 uur

De Spaanse voetbalbond heeft aangekondigd dat ze van plan zijn om het contract van bondscoach Luis de la Fuente te verlengen tot en met het EK van 2028. Dit nieuws komt naar buiten op een cruciaal moment, slechts een dag voor de langverwachte finale tussen Spanje en Engeland. De beslissing om de samenwerking met De la Fuente te verlengen toont het vertrouwen van de bond in zijn leiderschap en tactische vaardigheden.

Luis de la Fuente heeft een indrukwekkende staat van dienst als bondscoach van Spanje, met succesvolle resultaten en een consistente prestatie op internationaal niveau. Zijn vermogen om een hecht team te smeden en spelers te inspireren heeft bijgedragen aan het succes van het Spaanse nationale team. De verlenging van zijn contract tot 2028 is een teken van waardering voor zijn toewijding en vakmanschap.

Met het oog op de toekomst van het Spaanse voetbal en de ambitie om successen te blijven behalen op het hoogste niveau, is de beslissing om Luis de la Fuente aan boord te houden tot en met het EK van 2028 een strategische zet van de Spaanse bond. Fans en spelers kunnen zich verheugen op een voortzetting van het succesvolle tijdperk onder de leiding van De la Fuente, met de hoop op nog meer glansrijke overwinningen en memorabele momenten in de komende jaren.