×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag legt keuze voor Van Nistelrooij en Hake uit

Ten Hag legt keuze voor Van Nistelrooij en Hake uit
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 12 juli 2024 13:32 uur

Trainer Erik ten Hag heeft onthuld waarom voormalig topspits Ruud van Nistelrooij en ervaren coach René Hake zijn toegevoegd aan de staf van Manchester United. Deze verrassende zet komt nadat Benni McCarthy en Mitchell van der Gaag zijn vervangen in het technische team van de club.

Van Nistelrooij, die een indrukwekkende carrière als speler heeft gehad, brengt een schat aan ervaring en kennis mee naar Old Trafford. Zijn scherpe inzicht in het aanvallende spel zal ongetwijfeld een waardevolle toevoeging zijn voor het team van Ten Hag. Hake, die bekend staat om zijn tactische vernuft, zal naar verwachting een belangrijke rol spelen in het versterken van de verdediging van de Engelse club.

De beslissing om McCarthy en Van der Gaag te vervangen is genomen met het oog op het verbeteren van de prestaties van Manchester United. Ten Hag is ervan overtuigd dat de nieuwe toevoegingen aan zijn staf de club zullen helpen om hun doelen te bereiken en succes te behalen in zowel nationale als internationale competities.