×
Home Nieuws Livescore

Arsenal biedt €400.000 + bonussen voor Ajax-talent Setford

Arsenal biedt €400.000 + bonussen voor Ajax-talent Setford
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 12 juli 2024 13:08 uur

Arsenal heeft zijn zinnen gezet op het jonge Ajax-talent Tommy Setford. De club uit Londen heeft volgens De Telegraaf een bod van vierhonderdduizend euro plus bonussen uitgebracht op de doelman. Setford's contract bij Ajax loopt nog door tot medio 2025, maar Arsenal is vastbesloten om dit af te kopen en de talentvolle keeper naar Engeland te halen.

De interesse van Arsenal in Setford komt niet uit de lucht vallen. De doelman heeft indruk gemaakt met zijn sterke optredens in de jeugdteams van Ajax en wordt gezien als een veelbelovend talent voor de toekomst. De Londenaren zien in Setford een waardevolle aanwinst voor hun eigen jeugdopleiding en zijn bereid om flink te investeren om hem naar de Premier League te halen.

Ajax staat voor een lastige keuze nu Arsenal concrete interesse heeft getoond in Setford. De Amsterdamse club zal moeten afwegen of het de doelman wil behouden en verder wil laten ontwikkelen in eigen gelederen, of dat het ingaat op het bod van Arsenal en Setford laat vertrekken naar Engeland. Hoe dan ook, het lijkt erop dat Setford voor een belangrijke beslissing staat in zijn nog prille carrière.

Voor Setford zelf opent een mogelijke transfer naar Arsenal de deuren naar een nieuw hoofdstuk in zijn voetballoopbaan. De kans om zich te meten met de beste jeugdspelers in Engeland en zich verder te ontwikkelen onder de vleugels van een topclub als Arsenal is een unieke kans die hij wellicht niet aan zich voorbij wil laten gaan. Het belooft een spannende periode te worden voor zowel Setford als de clubs die strijden om zijn handtekening.