×
Home Nieuws Livescore

Como jaagt op Martial en Moreno na Varane deal

Como jaagt op Martial en Moreno na Varane deal
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 12 juli 2024 12:48 uur

Como, de Italiaanse promovendus, heeft grote plannen voor de aankomende zomertransferperiode. Na de bevestiging van de komst van Raphaël Varane, is de club vastberaden om nog twee spelers van formaat aan te trekken. Volgens bronnen binnen de club zijn Anthony Martial en Alberto Moreno de beoogde versterkingen die Como naar een hoger niveau moeten tillen.

De Franse aanvaller Martial, die momenteel uitkomt voor Manchester United, wordt gezien als een belangrijke aanwinst voor Como. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid kan hij een waardevolle toevoeging zijn aan het team. Daarnaast wordt de Spaanse verdediger Moreno, die zijn carrière bij Villarreal heeft opgebouwd, gezien als een solide versterking voor de defensie van Como.

De ambities van Como om zich te versterken met spelers van het kaliber Varane, Martial en Moreno tonen aan dat de club serieus genomen wil worden in het Italiaanse voetbal. Met deze mogelijke transfers hoopt Como een statement te maken en zich te mengen in de strijd om de topposities in de Serie A. De supporters van de club kijken reikhalzend uit naar de komst van deze versterkingen en zijn hoopvol gestemd voor het nieuwe seizoen.