×
Home Nieuws Livescore

Ajax in 'beweging' voor terugkeer Bertrand Traoré

Ajax in 'beweging' voor terugkeer Bertrand Traoré
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 12 juli 2024 11:16 uur

Ajax werkt hard aan de terugkeer van Bertrand Traoré naar de club. Volgens Lentin Godijk, die als clubwatcher voor Voetbal International nauwlettend de ontwikkelingen volgt, lijkt er nu daadwerkelijk 'beweging' te zitten in de mogelijke rentree van de aanvaller. Eerder leek het nog onmogelijk, maar nu lijkt het erop dat de Amsterdamse club serieus werk maakt van de terugkeer van Traoré.

De 25-jarige Traoré speelde eerder al voor Ajax van 2016 tot 2017, waar hij indruk maakte met zijn doelpunten en creativiteit. Na zijn vertrek naar Chelsea en vervolgens naar Olympique Lyon, lijkt een terugkeer naar de Eredivisie nu steeds dichterbij te komen. Ajax-fans zullen ongetwijfeld enthousiast zijn over de mogelijke hereniging met de talentvolle aanvaller.

Hoewel er nog geen definitieve overeenkomst is bereikt, lijkt de kans op een terugkeer van Traoré naar Ajax steeds realistischer te worden. De club en de speler zelf zouden beiden openstaan voor een hereniging, wat de onderhandelingen positief kan beïnvloeden. Ajax-fans zullen met spanning uitkijken naar verdere ontwikkelingen omtrent de mogelijke transfer van Bertrand Traoré naar de Johan Cruijff ArenA.