×
Home Nieuws Livescore

Troy Parrott op weg naar AZ voor medische keuring

Troy Parrott op weg naar AZ voor medische keuring
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 12 juli 2024 10:08 uur

AZ heeft een nieuwe aanwinst weten te strikken voor het aankomende seizoen. De 22-jarige Ier, Troy Parrott, zal de nieuwe spits van de club worden. Parrott, die afgelopen seizoen op huurbasis uitkwam voor Excelsior, is momenteel onderweg naar Alkmaar om daar de medische keuring te ondergaan. Dit nieuws werd vrijdag bekendgemaakt door zowel Football London als Voetbal International.

Met de komst van Parrott hoopt AZ de aanvalslinie te versterken en meer doelpunten te kunnen maken in de Eredivisie. De jonge spits staat bekend om zijn snelheid, techniek en neusje voor de goal, eigenschappen die goed van pas zullen komen in het team van trainer Pascal Jansen.

Na een succesvolle periode bij Excelsior, waar Parrott zijn kwaliteiten heeft laten zien, is de Ier klaar voor de volgende stap in zijn carrière bij AZ. De club uit Alkmaar heeft vertrouwen in de talentvolle aanvaller en ziet in hem een waardevolle toevoeging aan het team voor het komende seizoen.

De supporters van AZ kijken reikhalzend uit naar de officiële bevestiging van de transfer en zijn benieuwd naar de impact die Parrott zal hebben op het spel van de club. Met zijn komst hoopt AZ zich verder te kunnen mengen in de strijd om de bovenste plaatsen in de Eredivisie en wellicht zelfs voor een verrassing te zorgen in Europa.