×
Home Nieuws Livescore

Rijsbergen: Schouten kan absolute top aan bij PSV

Rijsbergen: Schouten kan absolute top aan bij PSV
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 12 juli 2024 07:40 uur

Tijdens het recente EK heeft Jerdy Schouten een sterke indruk achtergelaten met zijn prestaties op het veld. De controleur van PSV en het Nederlands elftal heeft laten zien dat hij zeker niet misstaat in de absolute top, zo stelt voormalig international Wim Rijsbergen. Rijsbergen is vol lof over de kwaliteiten van Schouten en gelooft dat hij het niveau aankan dat vereist is om op het hoogste niveau te spelen.

Met zijn sterke optredens tijdens het EK heeft Jerdy Schouten bewezen dat hij een belangrijke speler is voor zowel zijn club als het nationale team. Zijn vermogen om het spel te controleren en zijn tactisch inzicht hebben indruk gemaakt op zowel fans als experts. Rijsbergen, die zelf op hoog niveau heeft gespeeld, ziet in Schouten een speler met de potentie om uit te groeien tot een van de beste op zijn positie.

De lovende woorden van Wim Rijsbergen zullen ongetwijfeld een extra motivatie zijn voor Jerdy Schouten om zijn ontwikkeling voort te zetten en zijn ambities na te streven. Met zijn talent en harde werk lijkt Schouten op de goede weg te zijn om een vaste waarde te worden in zowel het nationale als internationale voetbal.