×
Home Nieuws Livescore

Benfica strikt Jan-Niklas Beste voor tien miljoen euro

Benfica strikt Jan-Niklas Beste voor tien miljoen euro
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 12 juli 2024 07:08 uur

Benfica heeft een nieuwe aanwinst binnengehaald voor het komende seizoen. De Portugese topclub heeft Jan-Niklas Beste weten te strikken voor een bedrag van maar liefst tien miljoen euro. De buitenspeler maakt de overstap van het Duitse FC Heidenheim naar Benfica, waar hij zijn talent en snelheid zal laten zien op het veld.

Met de komst van Jan-Niklas Beste hoopt Benfica hun aanval te versterken en meer diepgang te creƫren in het spel. De 23-jarige Duitser staat bekend om zijn technische vaardigheden en zijn vermogen om doelpunten te maken. Hij zal een belangrijke toevoeging zijn aan het team van Benfica en wordt gezien als een veelbelovende speler voor de toekomst.

Jan-Niklas Beste zelf is verheugd met zijn transfer naar de Portugese club en kijkt ernaar uit om te spelen in een competitie van hoog niveau. Hij is vastbesloten om zijn kwaliteiten te laten zien en een belangrijke rol te spelen in het succes van Benfica. De supporters van de club kunnen zich verheugen op de komst van deze talentvolle buitenspeler en zijn benieuwd naar wat hij zal brengen op het veld.