×
Home Nieuws Livescore

Valentijn Driessen looft Schouten, Derksen noemt waterdrager Oranje

Valentijn Driessen looft Schouten, Derksen noemt waterdrager Oranje
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 12 juli 2024 00:16 uur

In de ogen van Valentijn Driessen heeft Jerdy Schouten een indrukwekkend EK achter de rug in het shirt van Oranje. De middenvelder heeft volgens Driessen een belangrijke rol gespeeld in het succes van het Nederlands elftal tijdens het toernooi. Zijn harde werk en toewijding op het veld hebben bijgedragen aan de prestaties van het team.

Echter, niet iedereen deelt dezelfde mening als Driessen. Johan Derksen is van mening dat Schouten slechts een 'waterdrager' is binnen het elftal. Derksen benadrukt dat hoewel Schouten zijn taken naar behoren uitvoert, hij niet het verschil kan maken op het hoogste niveau. Volgens Derksen is Schouten niet de speler die Oranje naar de Europese titel kan leiden.

Het duo is het erover eens dat het Nederlands elftal niet als Europees kampioen uit de bus zal komen met Schouten als belangrijkste middenvelder. Zij geloven dat er spelers van een hoger kaliber nodig zijn om de concurrentie op internationaal niveau aan te kunnen. Het is duidelijk dat Driessen en Derksen van mening verschillen over de impact en potentie van Schouten binnen het nationale team.