×
Home Nieuws Livescore

Real Madrid-verdediger onthult: 'Ik dacht dat Mbappé zou komen!'

Real Madrid-verdediger onthult: 'Ik dacht dat Mbappé zou komen!'
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 6 september 2023 12:08 uur

Real Madrid-verdediger Dani Carvajal had hoge verwachtingen van de zomertransferperiode, in de hoop dat De Koninklijke zich zou versterken met niemand minder dan Kylian Mbappé. De Franse sensatie was het gespreksonderwerp in de Real-kleedkamer.

Het verhaal is bekend: Mbappé weigerde zijn contract te verlengen bij Paris Saint-Germain en leek op ramkoers te liggen met de Parijzenaren. Een verkoop leek onvermijdelijk, totdat beide partijen tot een overeenkomst kwamen. Carvajal geeft toe dat de mogelijke komst van Mbappé uitvoerig besproken werd tussen de spelers van Real. "Ik zou liegen als ik zeg dat dit niet het geval was. Tijdens de voorbereiding waren er allerlei verschillende gedachten: ik denk dat hij komt, ik denk dat hij niet komt...", onthult Carvajal tijdens een persmoment van de Spaanse nationale ploeg, zoals vastgelegd door Relevo.

"Ik dacht echt dat hij zou komen", geeft Carvajal eerlijk toe. "Vooral toen hij niet met PSG meeging op tournee naar Japan... Ik denk dat Real de club was waar hij naartoe had willen gaan. Toen hij buiten de selectie werd gehouden voor de tournee, zagen we onze kansen slinken. Het leek erop dat hij niet meer zou komen." Op het moment dat PSG aankondigde dat Mbappé niet zou afreizen naar Japan, probeerde Al Hilal hem te verleiden met een project in Saudi-Arabië voor maar liefst 700 miljoen euro. Vanaf dat moment was Real uit beeld.