×
Home Nieuws Livescore

Youri Mulder: Koeman schuldig aan slecht spel Memphis Depay

Youri Mulder: Koeman schuldig aan slecht spel Memphis Depay
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 11 juli 2024 23:08 uur

Voormalig voetballer en analist Youri Mulder heeft zich uitgesproken over de prestaties van Memphis Depay tijdens het EK. In een recente uitzending van Studio Fussball bij de NOS stelt Mulder dat niet de spits zelf, maar bondscoach Ronald Koeman verantwoordelijk moet worden gehouden voor zijn teleurstellende optreden. Volgens Mulder heeft Koeman niet de juiste tactiek gehanteerd om Depay optimaal te laten renderen op het veld.

Naast Mulder heeft ook voetbalanalist Theo Janssen zijn kritiek geuit op de Oranje-international. Janssen concludeert dat Depay simpelweg ondermaats heeft gepresteerd tijdens het EK. De spits slaagde er niet in om zijn stempel te drukken op de wedstrijden en liet kansen onbenut. Janssen benadrukt dat Depay meer had kunnen en moeten laten zien, gezien zijn potentieel en ervaring op topniveau.

De discussie over de prestaties van Memphis Depay zorgt voor verdeeldheid onder voetbalfans en experts. Terwijl sommigen van mening zijn dat de spits meer ondersteuning en tactische begeleiding nodig heeft, wijzen anderen juist naar zijn eigen verantwoordelijkheid om te excelleren op het veld. Het is duidelijk dat Depay onder een vergrootglas ligt en dat zijn prestaties nauwlettend zullen worden gevolgd in de komende wedstrijden.