×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord werkt aan komst El Azzouzi als vervanger

Feyenoord werkt aan komst El Azzouzi als vervanger
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 11 juli 2024 22:32 uur

Feyenoord heeft zijn zinnen gezet op de komst van Oussama El Azzouzi, zo meldt 1908. De Rotterdamse club is druk bezig met het aantrekken van de middenvelder van Bologna. El Azzouzi wordt gezien als de ideale kandidaat om de leegte op te vullen die is ontstaan door het vertrek van Mats Wieffer naar Brighton & Hove Albion.

Met de mogelijke komst van El Azzouzi hoopt Feyenoord zijn middenveld te versterken en de concurrentie aan te scherpen. De 24-jarige speler heeft ervaring op het hoogste niveau en wordt gezien als een veelbelovend talent. Zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht zouden goed passen binnen het spelconcept van de Rotterdamse club.

De onderhandelingen tussen Feyenoord en Bologna zijn nog in volle gang, maar beide partijen zijn optimistisch over een mogelijke overeenkomst. El Azzouzi zelf staat open voor een terugkeer naar Nederland en ziet Feyenoord als een mooie stap in zijn carrière. De supporters van de club kijken reikhalzend uit naar de officiële aankondiging van de transfer en hopen dat El Azzouzi snel zijn opwachting zal maken in De Kuip.