×
Home Nieuws Livescore

Jetro Willems traint mee bij CD Castellón in Spanje

Jetro Willems traint mee bij CD Castellón in Spanje
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 11 juli 2024 22:08 uur

Nederlandse voetbalfans kunnen mogelijk binnenkort een oude bekende in actie zien in de Spaanse competitie. Jetro Willems, de voormalige international van het Nederlands elftal, wordt in verband gebracht met een mogelijke overstap naar Spanje. De geruchtenmolen begon te draaien nadat Willems onlangs werd gespot op de training van CD Castellón, een club waar Dick Schreuder momenteel de leiding heeft.

Willems, die bekend staat om zijn snelheid en aanvallende kwaliteiten, zou een interessante toevoeging kunnen zijn voor CD Castellón. De club speelt op het tweede niveau van het Spaanse voetbal en zou met de komst van de ervaren Willems kunnen hopen op een versterking van hun defensie. De Nederlandse vleugelverdediger heeft in het verleden zijn kwaliteiten laten zien bij clubs als PSV en Eintracht Frankfurt.

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is van een transfer, zorgt de aanwezigheid van Willems op de training van CD Castellón voor de nodige speculatie. Voetbal International meldt dat de gesprekken tussen de club en de speler nog gaande zijn, maar dat een mogelijke overgang niet uitgesloten is. Nederlandse fans zullen met interesse de ontwikkelingen rondom Willems blijven volgen en hopen op een succesvolle voortzetting van zijn carrière in het buitenland.