×
Home Nieuws Livescore

Groenendijk in beeld als trainer Jong PSV

Groenendijk in beeld als trainer Jong PSV
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 11 juli 2024 21:48 uur

Voormalig ADO Den Haag coach Alfons Groenendijk staat mogelijk voor een nieuwe uitdaging in het komende seizoen, ditmaal bij Jong PSV. Het Eindhovens Dagblad en Voetbal International melden dat de ervaren trainer in de race is voor de positie bij de Eindhovense beloftenploeg. Groenendijk, die momenteel zonder club zit, wordt genoemd als een van de potentiële kandidaten om de leiding te nemen over Jong PSV.

Na zijn vertrek bij ADO Den Haag lijkt Groenendijk dus snel weer terug te keren naar het trainersvak. De voormalige middenvelder heeft een schat aan ervaring in het Nederlandse voetbal en zou een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor de ontwikkeling van de jonge talenten bij Jong PSV. Met zijn kennis en expertise zou Groenendijk een belangrijke rol kunnen spelen in het begeleiden van de spelers op weg naar het eerste elftal.

De mogelijke aanstelling van Alfons Groenendijk bij Jong PSV zou een interessante wending betekenen in zijn trainerscarrière. De clubloze coach staat bekend om zijn gedrevenheid en tactisch inzicht, eigenschappen die goed van pas zouden komen bij het begeleiden van de talenten van PSV. Het is nog afwachten of Groenendijk daadwerkelijk de nieuwe trainer van Jong PSV zal worden, maar de speculaties over zijn mogelijke komst zorgen alvast voor de nodige opwinding binnen de voetbalwereld.