×
Home Nieuws Livescore

Micky van de Ven voelt het vertrouwen van Tottenham Hotspur-manager en maakt indruk bij Oranje!

Micky van de Ven voelt het vertrouwen van Tottenham Hotspur-manager en maakt indruk bij Oranje!
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 6 september 2023 11:48 uur

Jonge verdediger Micky van de Ven voelt zich helemaal in zijn element bij Tottenham Hotspur, onder leiding van manager Ange Postecoglou. De 22-jarige debutant bij het Nederlands elftal is ontzettend blij met zijn overstap naar Noord-Londen.

Van de Ven maakte eerder deze zomer de overstap van VfL Wolfsburg naar Spurs. "Op mijn leeftijd is het cruciaal om veel speeltijd te krijgen. Ik heb hier uitgebreid over gesproken met de trainer van Tottenham. Hij verzekerde me dat ik gehaald ben om te spelen. En zelfs als het niet meteen goed gaat, weet ik dat ik de kwaliteiten heb", aldus de verdediger volgens NU.

Na slechts twee trainingen bij Spurs maakte Van de Ven zijn debuut in de Premier League. "Het is geweldig om bij Tottenham te spelen. De opdracht is duidelijk: speel vanuit de achterhoede en als er iets misgaat, is het de verantwoordelijkheid van de trainer. Hij zei letterlijk: Je mag een fout maken. Liever dat dan dat je de bal drie keer achter elkaar het stadion uit schiet."

Ook bij het Nederlands elftal geniet Van de Ven met volle teugen. "Ik train hier samen met verdedigers als Virgil van Dijk, Matthijs de Ligt en Nathan Aké. Dit zijn spelers met indrukwekkende carrières, waar ik absoluut veel van kan leren. Ik heb een bijzondere weg afgelegd, maar mijn avontuur is nog lang niet voorbij. Hier bij Oranje kan ik mezelf nog verder ontwikkelen."