×
Home Nieuws Livescore

Liverpool ontevreden over Núñez na vechtpartij met fans.

Liverpool ontevreden over Núñez na vechtpartij met fans.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 11 juli 2024 21:32 uur

Liverpool FC ontevreden over Darwin Núñez na incident met Colombiaanse supporters

Liverpool FC heeft zijn zorgen geuit over de betrokkenheid van Darwin Núñez bij een gewelddadig incident tijdens het Copa América-duel tussen Uruguay en Colombia. Na het laatste fluitsignaal escaleerde de situatie toen een aantal Uruguayaanse internationals, waaronder Núñez, in een confrontatie met Colombiaanse supporters belandde.

De Engelse club heeft naar verluidt een dringende bijeenkomst gepland met de aanvaller om de gebeurtenissen te bespreken. ESPN meldt dat Liverpool niet te spreken is over het gedrag van Núñez en de mogelijke impact die dit kan hebben op zijn imago en de reputatie van de club.

Het voorval heeft tot bezorgdheid geleid binnen de clubleiding van Liverpool, die bekend staat om zijn zero-tolerance beleid tegenover ongepast gedrag van spelers. De club wil de kwestie snel en adequaat aanpakken om verdere escalatie te voorkomen en eventuele schade aan de reputatie van Liverpool te beperken.

Darwin Núñez, die in verband wordt gebracht met een mogelijke transfer naar Liverpool, zal naar verwachting uitleg moeten geven over zijn rol in het incident en de club moeten overtuigen dat hij zich bewust is van de verantwoordelijkheden die gepaard gaan met het vertegenwoordigen van Liverpool op en naast het veld. De uitkomst van het gesprek zal bepalend zijn voor de toekomst van Núñez bij de Engelse topclub.