×
Home Nieuws Livescore

Ferdi Kadioglu niet naar Borussia Dortmund door vraagprijs

Ferdi Kadioglu niet naar Borussia Dortmund door vraagprijs
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 11 juli 2024 20:24 uur

Ferdi Kadioglu zal zijn voetbalcarrière niet voortzetten bij Borussia Dortmund. De talentvolle Turks-Nederlandse speler, geboren in Arnhem, leek een mogelijke opvolger te worden van Ian Maatsen bij de Champions League-finalist. Echter, de vraagprijs die Fenerbahçe hanteert voor Kadioglu blijkt een struikelblok te zijn in de onderhandelingen.

De 21-jarige middenvelder heeft de aandacht getrokken van verschillende topclubs in Europa vanwege zijn technische vaardigheden en potentieel. Borussia Dortmund had concrete interesse getoond in Kadioglu als versterking voor hun selectie, maar lijkt nu gedwongen te worden om verder te kijken naar andere opties.

Fenerbahçe, de huidige club van Kadioglu, staat bekend om hun vastberadenheid als het gaat om transfers en lijkt niet bereid te zijn om toe te geven aan lagere biedingen voor de getalenteerde speler. Dit betekent dat Kadioglu voorlopig in Istanbul zal blijven, tenzij er zich een doorbraak voordoet in de onderhandelingen tussen de clubs.

Voor Kadioglu zelf betekent dit dat hij zich blijft focussen op zijn ontwikkeling en prestaties bij Fenerbahçe, in afwachting van wat de toekomst voor hem in petto heeft op het gebied van zijn voetballoopbaan. Het is duidelijk dat zijn talent en potentieel hem nog steeds in de schijnwerpers van Europese topclubs houden, en het is slechts een kwestie van tijd voordat zijn volgende stap zich aandient.