×
Home Livescore

"Arnold Bruggink ontevreden over transferperiode FC Twente: 'Gemis van één topaankoop'"

JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 6 september 2023 11:16 uur

FC Twente's technisch directeur, Arnold Bruggink, heeft zijn ongenoegen geuit over de transferperiode. Hij had graag een "uitzonderlijk goede speler" aan de selectie toegevoegd. Het vertrek van belangrijke spelers zoals Ramiz Zerrouki, Vaclav Cerny en Virgil Misidjan heeft Twente gedwongen om nieuwe spelers aan te trekken, waaronder Carel Eiting (FC Volendam), Younes Taha (PEC Zwolle), Naci Ünüvar (Ajax), Mitchell van Bergen (Stade Reims) en Youri Regeer (Ajax). Bruggink is echter kritisch en niet tevreden met de huidige situatie. "Eerlijk gezegd ben ik niet helemaal tevreden", vertelde hij aan ESPN. "Ik had graag nog een uitzonderlijk goede speler erbij gehad."

Bruggink benadrukte dat de flexibiliteit van spelers een belangrijk aspect is, maar dat dit niet volledig is gelukt. Hij erkent dat er ook naar zichzelf gekeken moet worden en dat hij graag een andere situatie had gezien. Hoewel hij geen namen noemt, gelooft de directeur dat de huidige selectie van Twente sterk genoeg is. "Het team heeft een goede dynamiek en er zit veel energie in. Maar ik had graag nog een uitzonderlijk goede speler erbij gehad."

Bruggink had bij voorkeur een aanvallend ingestelde speler aangetrokken. "Ja, eigenlijk maar één, maar dat is niet gelukt."