×
Home Nieuws Livescore

Van de Beek naar Girona voor half miljoen

Van de Beek naar Girona voor half miljoen
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 11 juli 2024 17:48 uur

Donny van de Beek verruilt Manchester United voor een avontuur bij Girona, zo heeft de Spaanse club officieel bevestigd. De middenvelder, die eerder furore maakte bij Ajax, zal zijn talent nu inzetten voor de ploeg uit Spanje. De transfer heeft Manchester United naar verluidt een bedrag van ongeveer vijfhonderdduizend euro opgeleverd, met de mogelijkheid tot extra bonussen.

Girona is verheugd met de komst van Van de Beek en ziet in hem een waardevolle aanwinst voor het team. De club heeft hoge verwachtingen van de Nederlandse middenvelder en gelooft dat hij een belangrijke rol zal spelen in het streven naar sportief succes. Van de Beek zelf kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging en is vastbesloten om zijn kwaliteiten te laten zien in La Liga.

De overgang van Van de Beek naar Girona markeert een nieuwe fase in zijn carrière, waarin hij hoopt zijn potentieel verder te ontplooien en zich te ontwikkelen als speler. Met zijn ervaring op topniveau en zijn technische vaardigheden zal hij ongetwijfeld een toegevoegde waarde zijn voor het team. De supporters van Girona kunnen zich verheugen op de komst van deze getalenteerde speler en kijken uit naar wat hij zal brengen op het veld.