×
Home Nieuws Livescore

Wesley Sneijder ontkent banden met internationale misdaadorganisatie.

Wesley Sneijder ontkent banden met internationale misdaadorganisatie.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 11 juli 2024 17:40 uur

Voormalig Nederlands voetbalicoon Wesley Sneijder heeft krachtig ontkend dat hij enige banden heeft met de internationale misdaadorganisatie Comanchero. De voormalige middenvelder van onder andere Ajax, Real Madrid en Inter Milan reageerde op beschuldigingen van de Turkse financiële inlichtingendienst MASAK, die beweerde dat Sneijder een 'geheime partner' van Comanchero zou zijn. Turkse media brachten dit nieuws naar buiten, maar Sneijder benadrukte dat deze aantijgingen volledig uit de lucht gegrepen zijn.

In een verklaring aan de pers benadrukte Sneijder dat hij nooit betrokken is geweest bij enige vorm van criminele activiteiten, inclusief het witwassen van geld. De voormalige Oranje international, die bekend staat om zijn succesvolle carrière op het veld, benadrukte dat zijn reputatie en integriteit hem dierbaar zijn en dat hij zich verre houdt van duistere praktijken.

De beschuldigingen aan het adres van Sneijder hebben voor opschudding gezorgd in zowel de sport- als de misdaadwereld. Fans en collega's van de voetballegende tonen hun steun en geloven in zijn onschuld. Sneijder zelf blijft strijdbaar en vastberaden om zijn naam te zuiveren van deze lasterlijke aantijgingen. De voormalige sterspeler blijft zich focussen op zijn werkzaamheden naast het voetbal en hoopt dat de waarheid snel aan het licht zal komen.