×
Home Nieuws Livescore

Van Nistelrooij en Hake versterken technische staf Manchester United

Van Nistelrooij en Hake versterken technische staf Manchester United
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 11 juli 2024 17:24 uur

Manchester United heeft aangekondigd dat Ruud van Nistelrooij en René Hake zich zullen voegen bij de technische staf van hoofdtrainer Erik ten Hag. De Premier League-grootmacht maakte bekend dat de voormalige topspits en ervaren coach de posities zullen overnemen van Mitchell van der Gaag en Benni McCarthy, die de club zullen verlaten.

Van Nistelrooij, die een indrukwekkende carrière als speler heeft gehad, zal zijn kennis en ervaring inbrengen om de aanvallende linie van Manchester United te versterken. De Nederlandse voetballegende staat bekend om zijn doelgerichtheid en scherpe inzicht in het spel, wat een waardevolle toevoeging zal zijn voor het team van Ten Hag.

René Hake, die zijn sporen heeft verdiend als coach in zowel Nederland als Duitsland, zal een belangrijke rol spelen in het tactische aspect van het team. Met zijn strategisch inzicht en leiderschapskwaliteiten zal Hake een cruciale bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het team en het behalen van sportieve successen.

Het vertrek van Van der Gaag en McCarthy markeert het einde van een tijdperk bij Manchester United, maar de komst van Van Nistelrooij en Hake belooft een frisse wind en nieuwe energie in de technische staf. De fans van de club zullen ongetwijfeld uitkijken naar de samenwerking tussen deze nieuwe gezichten en Ten Hag, in de hoop op een succesvolle periode voor Manchester United.