×
Home Nieuws Livescore

Jonge Ajax-speler slaat PEC Zwolle af en gaat voor zijn kans bij topclub!

Jonge Ajax-speler slaat PEC Zwolle af en gaat voor zijn kans bij topclub!
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 6 september 2023 11:08 uur

Jonge voetbaltalent Anass Salah-Eddine heeft zijn vastberadenheid getoond om zijn kansen bij Ajax te grijpen. De linksback, die tot nu toe nog niet echt indruk heeft gemaakt in het nieuwe seizoen, heeft een aanbod van PEC Zwolle afgewezen.

Voorafgaand aan het seizoen leek Salah-Eddine te moeten strijden met Owen Wijndal om de positie van linksback. Echter, Ajax haalde Gaston Avilla binnen en op Deadline Day werd Borna Sosa overgenomen van VfB Stuttgart. "Dit zijn van die onverwachte dingen. Ik kan zeggen dat het me niet uitmaakt, maar dat zou een leugen zijn. Het is niet leuk, maar het hoort erbij", vertelt Salah-Eddine aan Voetbal International.

Ondanks de komst van nieuwe linkervleugelverdedigers blijft Salah-Eddine overtuigd van zijn eigen kwaliteiten. "Ik heb met de trainer gesproken en we hebben besloten dat ik vol voor mijn kans wil gaan bij Ajax", zegt hij. "Ik wil gewoon alles geven tijdens mijn tijd hier, zodat ik aan het einde kan terugkijken en kan zeggen: ik heb er alles aan gedaan."

Op Deadline Day kwam PEC Zwolle met een huuraanbod naar Amsterdam. "Ik weet dat ik mezelf nog kan laten zien en nog veel kan bereiken bij Ajax. Toen dat aanbod kwam, voelde ik echt dat ik wilde blijven", aldus Salah-Eddine. "Veel mensen adviseerden me om weg te gaan, omdat er geen kansen meer voor me zouden zijn. Maar dat is eigenlijk nooit in me opgekomen."