×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord-directeur dolblij met Geertruida's beslissing - dit is waarom!

Feyenoord-directeur dolblij met Geertruida's beslissing - dit is waarom!
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 6 september 2023 10:08 uur

Feyenoord-directeur Dennis te Kloese is verheugd dat Lutsharel Geertruida nog steeds zijn kunsten vertoont in Rotterdam-Zuid. De bestuurder is vol lof over de toewijding en professionaliteit van de 23-jarige verdediger.

Geertruida stond halverwege de transferperiode op het punt om over te stappen naar RB Leipzig. "Op het allerlaatste moment besloten de Duitsers echter om voor een andere speler te gaan. Daar had ik geen invloed op. Het was puur een beslissing van RB Leipzig", aldus Te Kloese in een interview met De Telegraaf. "Het is natuurlijk teleurstellend voor Geertruida, maar aan de andere kant vind ik het bewonderenswaardig hoe hij zich heeft opgesteld. Echt, hij verdient een dikke pluim."

"Zowel hijzelf als de mensen om hem heen", vervolgt Te Kloese. "Geertruida is gewoon een geweldige jongeman en diep van binnen ben ik ontzettend blij dat hij nog steeds voor ons speelt. Ik begrijp ook wel dat hij graag in een grotere competitie wilde spelen. Leipzig speelt immers ook Champions League. Maar als ik zie hoe hij nu traint en speelt, hoe hij met alles omgaat en wat voor karakter hij heeft, dan ben ik ervan overtuigd dat hij in de toekomst hoe dan ook een grote transfer zal maken."

Feyenoord is momenteel bezig om het contract van Geertruida open te breken en te verlengen. De verdediger heeft nog een verbintenis tot de zomer van 2025.