×
Home Nieuws Livescore

Bart Verbruggen stil na late uitschakeling Oranje tegen Engeland.

Bart Verbruggen stil na late uitschakeling Oranje tegen Engeland.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 11 juli 2024 00:24 uur

De jonge doelman Bart Verbruggen is sprakeloos na de late uitschakeling van het Nederlands elftal tegen Engeland. Verbruggen, die een indrukwekkend toernooi speelde, beseft dat hij tijdens zijn welverdiende vakantie de kans zal krijgen om te reflecteren op het succes van zowel hemzelf als het team. Echter, op dit moment is er geen ruimte voor dergelijke gedachten.

Verbruggen, die op slechts 19-jarige leeftijd al deel uitmaakte van de Oranje-selectie, had gehoopt op een langer verblijf in het toernooi. De teleurstelling van de uitschakeling is dan ook groot, vooral gezien de manier waarop de wedstrijd tegen Engeland eindigde. De doelman zal nu moeten wachten tot na zijn vakantie om de ervaringen van het toernooi te verwerken en te waarderen.

Ondanks de pijnlijke exit, kijkt Verbruggen met trots terug op zijn prestaties en die van het Nederlands elftal tijdens het toernooi. Hij weet dat deze ervaringen hem zullen helpen groeien als speler en als persoon. De doelman is vastbesloten om sterker terug te komen en te blijven werken aan zijn ontwikkeling, in de hoop op nog meer successen in de toekomst.