×
Home Nieuws Livescore

Mason Greenwood ontvlucht Engeland en vindt nieuwe start in Spanje!

Mason Greenwood ontvlucht Engeland en vindt nieuwe start in Spanje!
Markus Spiske ©
Gepubliceerd op woensdag 6 september 2023 08:48 uur
Laatst geüpdatet: woensdag 6 september 2023 10:48 uur

Na een turbulente periode bij Manchester United heeft Mason Greenwood besloten om Engeland achter zich te laten. De jonge aanvaller heeft zijn contractontbinding gebruikt als een kans om een frisse start te maken in het zonnige Spanje. Hij zal komend seizoen zijn voetbalkunsten vertonen bij het Spaanse Getafe, waar hij hoopt zijn verloren glorie te herwinnen.

De fans van Getafe zijn in extase met de komst van Greenwood, die ooit bekend stond als een veelbelovend talent. Ondanks de beschuldigingen van huiselijk geweld, waarvoor hij uiteindelijk vrijgesproken werd, hebben zowel Manchester United als Greenwood zelf besloten om uit elkaar te gaan. Het was een moeilijke beslissing, maar beide partijen geloven dat het de beste keuze is voor de toekomst van de jonge aanvaller.

Greenwood, afkomstig uit het pittoreske Brandford, heeft zijn laatste wedstrijd gespeeld in januari 2022. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging in het buitenland. De fans van Getafe hebben hem warm onthaald tijdens zijn presentatie en gunnen hem de tijd om weer op zijn oude niveau te komen. Het enthousiasme is voelbaar en de verwachtingen zijn hooggespannen.

Met zijn talent en vastberadenheid zal Greenwood ongetwijfeld zijn stempel drukken op het Spaanse voetbal. Hij heeft de steun van zijn nieuwe fans en de kans om zichzelf opnieuw uit te vinden. Het is een nieuw hoofdstuk in zijn carrière, een kans om te groeien en te schitteren op het veld. Getafe is klaar om hem te verwelkomen en samen met hem te bouwen aan een succesvolle toekomst.