×
Home Nieuws Livescore

Nederland in rouw na late goal Ollie Watkins

Nederland in rouw na late goal Ollie Watkins
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 10 juli 2024 23:08 uur

De Nederlandse voetbalfans zijn diep teleurgesteld na de late goal van Ollie Watkins tegen Oranje. De Engelse invaller wist in de 91e minuut het net te vinden, waardoor Nederland na een veelbelovende tweede helft met lege handen achterblijft. Het doelpunt van Watkins heeft een schaduw geworpen over de prestaties van het Nederlands elftal, dat tot dat moment goed stand hield tegen de Engelsen.

Met nog maar enkele minuten op de klok leek Nederland af te stevenen op een gelijkspel tegen Engeland, maar Watkins wist met zijn knappe goal roet in het eten te gooien. De teleurstelling onder de Nederlandse supporters is dan ook groot, aangezien de hoop op een positief resultaat in rook opging door de late treffer van de Engelse invaller.

De late overwinning van Engeland zal nog lang nadreunen in Nederland, waar men gehoopt had op een positief resultaat tegen de eeuwige rivalen. Ollie Watkins zal de geschiedenis ingaan als de man die heel Nederland in rouw dompelde met zijn late doelpunt, terwijl Oranje met lege handen achterblijft na een zure nederlaag tegen de Engelsen.