×
Home Nieuws Livescore

Memphis Depay stelt te hoge salariseisen aan Italiaanse clubs

Memphis Depay stelt te hoge salariseisen aan Italiaanse clubs
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 10 juli 2024 17:48 uur

Memphis Depay, de Nederlandse aanvaller die momenteel transfervrij is, heeft naar verluidt zijn salariseisen bekendgemaakt aan zowel AC Milan als AS Roma. Volgens diverse Italiaanse media tonen beide topclubs interesse in de diensten van de Oranje-international. Echter, de Italiaanse media rapporteren dat de salariseisen van Depay door zowel AC Milan als AS Roma als te hoog worden beschouwd.

De 27-jarige Depay, die momenteel actief is bij Olympique Lyon, heeft indruk gemaakt met zijn prestaties op zowel club- als internationaal niveau. Zijn contract loopt deze zomer af, waardoor hij een gewilde speler is op de transfermarkt. AC Milan en AS Roma behoren tot de clubs die geïnteresseerd zijn in het aantrekken van de talentvolle aanvaller.

Hoewel de interesse van de Italiaanse topclubs serieus lijkt te zijn, lijkt het erop dat de financiële eisen van Memphis Depay een struikelblok vormen in de onderhandelingen. AC Milan en AS Roma zouden terughoudend zijn om aan de hoge salariseisen van de Oranje-ster te voldoen, wat de kans op een overeenkomst bemoeilijkt.

Het is afwachten hoe de situatie zich zal ontwikkelen en of er een compromis kan worden bereikt tussen Memphis Depay en de Italiaanse clubs. De transferperiode belooft spannend te worden voor de aanvaller, die mogelijk een belangrijke beslissing moet nemen over zijn toekomst in het voetbal.