×
Home Nieuws Livescore

Oranjefans in Dortmund swingen op 'Links Rechts' van Snollebollekes

Oranjefans in Dortmund swingen op 'Links Rechts' van Snollebollekes
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 10 juli 2024 17:08 uur

Oranjefans in Dortmund zorgen voor een onvergetelijke sfeer tijdens het EK voetbal. De hit 'Links Rechts' van Snollebollekes galmt door de straten en Nederlandse supporters laten hun enthousiasme op ongekende wijze zien. De stad is gehuld in een oranje gloed terwijl fans zich verzamelen om hun team aan te moedigen. De energie is voelbaar en de saamhorigheid onder de supporters is hartverwarmend.

Het 'Links Rechts' lied van Snollebollekes lijkt het officiƫle volkslied van de Oranjefans te zijn geworden. De catchy melodie en aanstekelijke tekst zorgen voor een feestelijke stemming in de straten van Dortmund. De Nederlandse supporters laten zich van hun beste kant zien en dansen en zingen uit volle borst mee. Het is een waar spektakel dat de aandacht trekt van voorbijgangers en mede-supporters.

De Oranjekoorts heeft Dortmund stevig in zijn greep en de Nederlandse fans laten geen moment onbenut om hun team te steunen. De verbondenheid tussen de supporters is voelbaar en zorgt voor een onvergetelijke ervaring. De stad ademt oranje en de positieve energie is aanstekelijk. De Oranjefans in Dortmund laten zien wat ware passie voor het Nederlands elftal betekent en maken van elk moment een feest.