×
Home Nieuws Livescore

Andries Noppert geniet van Oranje op EK in Duitsland.

Andries Noppert geniet van Oranje op EK in Duitsland.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 10 juli 2024 16:08 uur

Nederlands doelman Andries Noppert volgt met enthousiasme het optreden van het Nederlands elftal op het EK in Duitsland. De goalie was tijdens het recente WK in Qatar de eerste keuze van bondscoach Louis van Gaal, maar heeft helaas zijn plek in de Oranje-selectie verloren. Ondanks deze teleurstelling blijft Noppert positief en steunt hij zijn voormalige teamgenoten vanaf de zijlijn.

Noppert, die eerder indruk maakte met zijn sterke optredens onder de lat, heeft begrip voor de keuzes van de bondscoach en blijft hard werken om zijn plaats in het nationale team te heroveren. De doelman is vastberaden om zijn vorm te verbeteren en zijn kwaliteiten te laten zien, in de hoop op een terugkeer in het Oranje-shirt.

Hoewel Noppert momenteel niet op het veld staat voor het Nederlands elftal, blijft hij een belangrijke supporter van het team. De doelman moedigt zijn voormalige ploeggenoten aan en hoopt dat zij succes zullen behalen op het EK. Met zijn ervaring en positieve instelling blijft Noppert een waardevolle toevoeging aan de Oranje-familie, zelfs als hij momenteel niet actief deelneemt aan het toernooi.