×
Home Nieuws Livescore

Schokkend: Mason Greenwood maakt controversiële overstap naar Getafe!

Schokkend: Mason Greenwood maakt controversiële overstap naar Getafe!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 5 september 2023 23:48 uur

Getafe heeft vandaag een nieuwe aanwinst gepresenteerd: Mason Greenwood. De talentvolle voetballer, die eerder uitkwam voor Manchester United, zal op huurbasis voor de Spaanse club gaan spelen. Het nieuws rondom Greenwood is de afgelopen tijd veelbesproken geweest, nadat hij in januari 2022 werd gearresteerd en aangeklaagd voor ernstige misdrijven, waaronder huiselijk geweld en poging tot verkrachting. Echter, een maand later werden deze aanklachten ingetrokken en heeft de rechter nog geen uitspraak gedaan.

Manchester United heeft intern onderzoek gedaan naar de situatie rondom Greenwood en heeft besloten dat het beter zou zijn om hem te verhuren aan Getafe. De Engelse international heeft inmiddels al vier of vijf maanden individueel getraind en is blij om bij zijn nieuwe club te zijn. Hij geeft aan dat het goed met hem gaat en dat hij zich goed voelt.

Het is nog niet bekend wanneer Greenwood zijn debuut zal maken voor Getafe. De club speelt op 17 september een thuiswedstrijd tegen Osasuna, maar het is nog onduidelijk of de aanvaller dan al in actie zal komen.

Tijdens de presentatie van Greenwood sprak Rubén Reyes, de technisch directeur van Getafe, over de veelbesproken speler. Hij benadrukte dat de rechter de hoogste autoriteit is en dat zij zich hebben gehouden aan de beslissingen die zijn genomen in de zaak. Getafe is blij met de komst van Greenwood en ziet in hem een waardevolle aanwinst voor het team.