×
Home Nieuws Livescore

Oranje-fans zorgen voor 'monsterfile' richting Dortmund.

Oranje-fans zorgen voor 'monsterfile' richting Dortmund.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 10 juli 2024 12:32 uur

Woensdag belooft een chaotische dag te worden op de Nederlandse wegen, zo voorspelt de ANWB. Met de massale verplaatsing van Oranje-fans richting Dortmund voor het aankomende duel tegen Engeland, wordt er gevreesd voor een verkeersinfarct. De kans is groot dat automobilisten terechtkomen in wat de ANWB omschrijft als een 'monsterfile'.

De verwachting is dat de wegen overvol zullen raken door de grote stroom supporters die de grens overtrekt richting Duitsland. De populariteit van het Nederlands elftal zorgt voor een enorme toename in verkeersdrukte, met als gevolg dat weggebruikers mogelijk urenlang vast komen te staan. De ANWB adviseert dan ook om ruim op tijd te vertrekken en indien mogelijk alternatieve routes te overwegen om de verkeerschaos te omzeilen.

Met de spanning die rondom de wedstrijd hangt en de hoge verwachtingen van de fans, zal de reis naar Dortmund voor velen een ware uitdaging worden. De ANWB benadrukt het belang van geduld en begrip onderweg, aangezien de verkeerssituatie naar verwachting zeer stressvol zal zijn. Automobilisten wordt geadviseerd om goed voorbereid op pad te gaan en rekening te houden met de mogelijkheid van langdurige vertragingen.

Kortom, woensdag staat Nederland een verkeersdrama te wachten door de massale verplaatsing van Oranje-supporters naar Dortmund voor het duel tegen Engeland. De ANWB waarschuwt voor een potentieel verkeersinfarct en roept weggebruikers op om rekening te houden met extra reistijd en mogelijke omleidingen. Het belooft een zware rit te worden voor de fans die hun team willen aanmoedigen, maar met de juiste voorbereiding en een dosis geduld kan de reis hopelijk toch soepel verlopen.