×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord verlengt contract Wellenreuther tot 2027

Feyenoord verlengt contract Wellenreuther tot 2027
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 10 juli 2024 11:24 uur

Feyenoord heeft met het verlengen van het contract van Timon Wellenreuther een belangrijke stap gezet in het versterken van hun team voor de komende jaren. De Duitse doelman heeft zijn verbintenis met de club uit Rotterdam verlengd tot medio 2027, waardoor hij nog geruime tijd onder de lat zal staan in De Kuip. Deze contractverlenging betekent dat Feyenoord kan blijven rekenen op de kwaliteiten van Wellenreuther en dat de doelman zelf ook vertrouwen heeft in een succesvolle toekomst bij de club.

Wellenreuther, die in 2019 de overstap maakte naar Feyenoord, heeft zich in korte tijd onmisbaar gemaakt voor het team. Met zijn sterke optredens en betrouwbare spel heeft hij laten zien een waardevolle toevoeging te zijn voor de ploeg van trainer Arne Slot. Door zijn contract te verlengen, laat de Duitser zien dat hij gelooft in het project dat Feyenoord voor ogen heeft en dat hij graag deel wil uitmaken van de ambities van de club.

De contractverlenging van Wellenreuther is dan ook goed nieuws voor zowel de club als de fans. Met een stabiele en talentvolle doelman als hem in het team kan Feyenoord met vertrouwen de toekomst tegemoet zien. De supporters kunnen zich verheugen op nog vele mooie reddingen en belangrijke momenten van Wellenreuther in het Feyenoord-shirt. Met zijn verlengde verblijf in De Kuip is de positie onder de lat voor de komende jaren in ieder geval goed bezet.