×
Home Nieuws Livescore

Theo Pouw lovend over massale steun Oranje in Duitsland

Theo Pouw lovend over massale steun Oranje in Duitsland
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 10 juli 2024 08:24 uur

Theo Pouw, de bevlogen voorzitter van de Supportersclub Oranje, kan zijn trots niet verbergen over de ongekende steun die het Nederlands elftal momenteel ontvangt. Met het EK in volle gang, stromen Nederlanders in grote getalen richting Duitsland om hun geliefde Oranje aan te moedigen. De oranjegekte lijkt het land te hebben veroverd en de saamhorigheid onder de supporters is ongekend.

De straten kleuren langzaam oranje terwijl fans zich klaarmaken voor de belangrijke wedstrijden die nog op het programma staan. De sfeer is voelbaar en de hoop op succes hangt in de lucht. Pouw benadrukt dat de steun van de fans een enorme boost geeft aan het team en dat de spelers dit zeker zullen voelen op het veld.

Met vlaggen, sjaals en gezang laten de Nederlandse supporters hun passie voor het voetbal en hun nationale trots zien. Pouw is ervan overtuigd dat deze steun het Nederlands elftal naar grote hoogten kan stuwen tijdens dit EK. De supportersclub blijft dan ook vol enthousiasme achter Oranje staan en roept alle fans op om samen één front te vormen en het elftal naar de overwinning te schreeuwen.