×
Home Nieuws Livescore

FC Utrecht verrast fans met nieuwe hoofdsponsor op shirt!

FC Utrecht verrast fans met nieuwe hoofdsponsor op shirt!
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 5 september 2023 22:16 uur

FC Utrecht verrast fans met nieuwe hoofdsponsor op shirt

In een onverwachte wending heeft FC Utrecht aangekondigd dat ze de rest van het seizoen zullen spelen met een totaal nieuwe hoofdsponsor op hun shirt. Via officiële kanalen maakte de club bekend dat het vertrouwde T-Mobile logo plaats zal maken voor het opvallende embleem van Odido.

Deze verrassende verandering komt voort uit het nieuws dat T-Mobile Nederland en Tele2 verder zullen gaan onder de naam Odido, een gloednieuw Nederlands merk. Om de fans tegemoet te komen, biedt FC Utrecht de mogelijkheid om gratis hun net aangeschafte shirt om te ruilen.

"Met deze verandering aan het begin van het seizoen komt Odido met een oplossing: iedereen die dit seizoen een thuis- of uitshirt heeft gekocht met het T-Mobile logo, kan dit Castore-shirt gratis omruilen in de FC Utrecht Fanshop voor een nieuw shirt met het Odido logo. Dit is mogelijk van 15 september tot en met 14 oktober", aldus FC Utrecht op hun website.

Hoe het nieuwe tenue er precies uit zal zien, blijft vooralsnog een mysterie. Het vrouwenteam zal komende zondag voor het eerst in de nieuwe shirts spelen, terwijl de mannen hun debuut maken in het nieuwe shirt op 30 september.

Deze onverwachte verandering heeft de gemoederen flink beziggehouden en de fans zijn in afwachting van het nieuwe shirt. Het belooft een spannend seizoen te worden voor FC Utrecht met Odido als hun nieuwe hoofdsponsor.