×
Home Nieuws Livescore

Koeman: Reisvertraging geen probleem voor Oranje rust voor Engeland.

Koeman: Reisvertraging geen probleem voor Oranje rust voor Engeland.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 9 juli 2024 23:16 uur

Ronald Koeman blijft positief ondanks de reisvertraging die het Nederlands elftal heeft opgelopen voorafgaand aan de halve finale tegen Engeland. De bondscoach is ervan overtuigd dat deze tegenslag geen belemmering zal vormen voor zijn team. Koeman benadrukt dat zijn spelers uiteindelijk toch voldoende rust hebben kunnen pakken en dat ze klaar zijn om alles te geven op het veld.

De Oranje-selectie werd geconfronteerd met onverwachte vertragingen tijdens hun reis naar de halve finale, maar Koeman blijft rustig onder de omstandigheden. Hij gelooft sterk in de mentale veerkracht van zijn spelers en is ervan overtuigd dat zij zich kunnen aanpassen aan de situatie. De bondscoach benadrukt het belang van focus en vastberadenheid in deze cruciale fase van het toernooi.

Ondanks de onvoorziene obstakels is de sfeer binnen het Nederlands elftal nog steeds positief en vol vertrouwen. Koeman heeft er alle vertrouwen in dat zijn team klaar is om de uitdaging tegen Engeland aan te gaan. De bondscoach benadrukt het belang van teamwork en vastberadenheid om de halve finale succesvol af te sluiten. Met de steun van het Nederlandse publiek hoopt Koeman dat Oranje een sterke prestatie zal neerzetten en een plek in de finale zal veiligstellen.