×
Home Nieuws Livescore

Sven Nieuwpoort stopt voetbalcarrière en verlaat Excelsior Rotterdam

Sven Nieuwpoort stopt voetbalcarrière en verlaat Excelsior Rotterdam
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 9 juli 2024 22:32 uur

Excelsior Rotterdam heeft via hun officiële kanalen aangekondigd dat Sven Nieuwpoort een einde maakt aan zijn voetbalcarrière. De 31-jarige verdediger had nog een lopend contract bij de club uit Kralingen, maar na overleg is besloten om dit contract voortijdig te ontbinden. Nieuwpoort heeft besloten om zijn voetbalschoenen aan de wilgen te hangen en zich te richten op een nieuwe fase in zijn leven.

De beslissing van Nieuwpoort om te stoppen met professioneel voetbal komt als een verrassing voor velen. De verdediger stond bekend om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en was een belangrijke speler voor Excelsior Rotterdam. Zijn ervaring en leiderschap zullen gemist worden binnen het team, maar Nieuwpoort kijkt uit naar nieuwe uitdagingen buiten het voetbalveld.

Excelsior Rotterdam bedankt Sven Nieuwpoort voor zijn toewijding en inzet gedurende zijn tijd bij de club. De supporters zullen de verdediger herinneren om zijn harde werk en passie voor het spel. Hoewel het afscheid bitterzoet is, kijken zowel de club als Nieuwpoort uit naar wat de toekomst brengt.