×
Home Nieuws Livescore

Tim Krul deelt strafschoptips met Bart Verbruggen voor Nederland - Engeland.

Tim Krul deelt strafschoptips met Bart Verbruggen voor Nederland - Engeland.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 9 juli 2024 22:08 uur

In de aanloop naar de spannende wedstrijd tussen Nederland en Engeland heeft Tim Krul zijn collega-doelman Bart Verbruggen van wat waardevolle strafschopadviezen voorzien. Krul, die in 2014 tijdens het WK voor Oranje een onvergetelijke heldenrol vervulde, deelde zijn kennis en ervaring met de jonge Verbruggen. De doelman van Norwich City heeft zijn huiswerk grondig gedaan en is vastbesloten om zijn team te helpen in de strijd tegen de Engelsen.

Verbruggen, die momenteel uitkomt voor Anderlecht, is dankbaar voor de tips die hij van Krul heeft gekregen. De jonge Belgische doelman kijkt op naar de prestaties van de ervaren Krul en is vastbesloten om zijn advies ter harte te nemen. Met de steun van Krul hoopt Verbruggen zijn zelfvertrouwen te vergroten en zijn vaardigheden op het gebied van strafschoppen te verbeteren.

Het is duidelijk dat de samenwerking tussen Tim Krul en Bart Verbruggen vruchten begint af te werpen. De twee doelmannen hebben een sterke band opgebouwd en werken nauw samen om zich optimaal voor te bereiden op de belangrijke confrontatie met Engeland. Met Krul als mentor en Verbruggen als leerling, lijkt het Nederlandse doel goed beschermd te zijn voor de komende uitdagingen.