×
Home Nieuws Livescore

Steven Bergwijn flirt met transfer naar exotische voetbalbestemming!

Steven Bergwijn flirt met transfer naar exotische voetbalbestemming!
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 5 september 2023 21:48 uur

Nieuwe transferkansen voor Nederlandse voetbalster

In een verrassende wending van het transferseizoen heeft Steven Bergwijn, de talentvolle aanvaller van Ajax, de aandacht getrokken van verschillende clubs in het Midden-Oosten. Volgens de gerenommeerde Italiaanse transferexpert Fabrizio Romano zijn er zelfs gesprekken geweest tussen Bergwijn en clubs uit Saudi-Arabië. Hoewel de transfermarkt in het Midden-Oosten nog open is, lijkt het echter onwaarschijnlijk dat de aanvaller deze zomer nog een overstap zal maken.

Romano benadrukt dat Ajax en Bergwijn niet zomaar van de clubs uit Saudi-Arabië af zijn. Hoewel er deze transferperiode geen definitieve overeenkomst is bereikt, is de verwachting dat de clubs in de volgende transferwindow opnieuw interesse zullen tonen.

In Amsterdam heeft Bergwijn nog een langdurig contract tot medio 2027. Het afgelopen seizoen heeft hij indruk gemaakt met zestien doelpunten en zes assists in 45 officiële wedstrijden.

Deze nieuwe transferkansen bieden een interessante mogelijkheid voor de Nederlandse voetbalster om zijn carrière naar nieuwe hoogten te tillen. Het is nu afwachten of Bergwijn de verleiding van een avontuur in het Midden-Oosten zal weerstaan of dat hij toch de sprong waagt naar een nieuwe uitdaging.