×
Home Nieuws Livescore

Mason Greenwood in overweging voor transfer naar Olympique Marseille

Mason Greenwood in overweging voor transfer naar Olympique Marseille
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 9 juli 2024 20:48 uur

Manchester United en Olympique Marseille hebben een overeenkomst bereikt over de mogelijke transfer van de talentvolle aanvaller Mason Greenwood. De Franse club heeft groen licht gekregen van de Engelse grootmacht om de onderhandelingen met Greenwood te starten. Het is nu aan de 20-jarige speler zelf om te beslissen of hij de stap naar Zuid-Frankrijk wil zetten.

Greenwood, die bekend staat om zijn doelpunten en technische vaardigheden, heeft de aandacht getrokken van verschillende topclubs in Europa. Olympique Marseille ziet in de jonge Engelsman een waardevolle toevoeging aan hun team en hoopt hem te overtuigen om voor hen te komen spelen. De club uit de Ligue 1 is vastbesloten om Greenwood te verwelkomen en hem een belangrijke rol te geven in het team.

De transfer van Greenwood naar Olympique Marseille zou een grote stap zijn in zijn carrière en een nieuwe uitdaging betekenen voor de talentvolle aanvaller. De Franse club staat momenteel op de derde plaats in de Ligue 1 en hoopt met de komst van Greenwood hun aanval te versterken en nog hoger te eindigen in de competitie. Het is nu afwachten op de beslissing van Greenwood en of hij ervoor kiest om zijn carrière voort te zetten in Zuid-Frankrijk.