×
Home Nieuws Livescore

Sevilla's harde kern woedend op terugkeer 'verrader' Ramos!

Sevilla's harde kern woedend op terugkeer 'verrader' Ramos!
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 5 september 2023 21:32 uur

De fanatieke aanhang van Sevilla is absoluut niet te spreken over de terugkeer van Sergio Ramos bij de Spaanse club. Na maar liefst achttien jaar keerde de verdediger terug naar zijn oude nest en bood hij zijn excuses aan tijdens zijn presentatie, maar dit lijkt niet voldoende te zijn.

In 2005 verliet Ramos Sevilla om een stap hogerop te maken bij Real Madrid. Echter, de Spanjaard weigerde zijn aflopende contract te verlengen, waardoor Sevilla een hogere transfersom misliep. "Ik bied mijn excuses aan aan iedereen die destijds beledigd is geraakt door mijn daden", verklaarde Ramos bij zijn terugkeer.

Desondanks heeft de harde kern van Sevilla, bekend als de Biris Norte, een statement naar buiten gebracht. "Deze transfer getuigt van een gebrek aan respect voor de clubwaarden. Het is tevens een gebrek aan respect voor de duizenden fans die in het verleden minachting hebben ervaren van deze speler." Toen Ramos nog het shirt van Real Madrid droeg, provoceerde hij de Sevilla-supporters nadat De Koninklijke scoorde in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. "Wij roepen de fans dan ook op om in hun geheugen te graven en hun trots te tonen. Analyseer de situatie en trek je eigen conclusie."

In totaal heeft Ramos zestien seizoenen voor Real Madrid gespeeld, voordat hij in 2021 de overstap maakte naar Paris Saint-Germain. Onlangs heeft hij een eenjarig contract getekend bij Sevilla.