×
Home Nieuws Livescore

Ajax strikt talent Thijmen Romers voor drie seizoenen.

Ajax strikt talent Thijmen Romers voor drie seizoenen.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 9 juli 2024 17:08 uur

Ajax heeft wederom toegeslagen op de transfermarkt door de talentvolle zestienjarige Thijmen Romers aan zich te binden. De jonge middenvelder, die slechts een jaar geleden de overstap maakte van de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam naar Ajax, heeft een contract getekend voor een periode van drie seizoenen bij de Amsterdamse club. Romers wordt gezien als een veelbelovend talent en Ajax is verheugd om hem aan boord te hebben.

De overgang van Romers naar Ajax markeert een belangrijke stap in zijn nog prille carrière. De middenvelder heeft indruk gemaakt met zijn technische vaardigheden en spelintelligentie, waardoor hij al op jonge leeftijd de aandacht van de topclubs wist te trekken. Ajax, dat afgelopen seizoen als vijfde eindigde in de Eredivisie, ziet in Romers een speler met potentieel voor de toekomst en heeft daarom besloten hem een meerjarig contract aan te bieden.

De keuze van Romers voor Ajax is een bewuste stap in zijn ontwikkeling als voetballer. De jeugdopleiding van de Amsterdamse club staat bekend om haar uitstekende begeleiding en opleidingsprogramma, waardoor talenten de kans krijgen om zich optimaal te ontwikkelen. Romers is vastberaden om het maximale uit zijn tijd bij Ajax te halen en hoopt zich onder de vleugels van de ervaren trainers en spelers verder te kunnen ontwikkelen tot een complete voetballer.