×
Home Nieuws Livescore

Ajax strijd om Rugani bemoeilijkt door lucratief aanbod Al Shabab

Ajax strijd om Rugani bemoeilijkt door lucratief aanbod Al Shabab
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 9 juli 2024 13:32 uur

Ajax staat voor een stevige uitdaging in hun streven om Daniele Rugani aan te trekken. De Italiaanse journalist Alfredo Pedullà van Sportitalia onthult dat de verdediger een lucratief aanbod heeft ontvangen van Al Shabab, waar hij maar liefst zes miljoen euro per jaar kan verdienen. Dit forse salarisverschil vormt een serieuze hindernis voor de Amsterdamse club in hun poging om Rugani naar de Eredivisie te halen.

Rugani, die momenteel onder contract staat bij Juventus, is een gewilde speler op de transfermarkt vanwege zijn kwaliteiten als verdediger. Ajax heeft al geruime tijd interesse getoond in de Italiaan, maar de financiële kracht van Al Shabab lijkt nu roet in het eten te gooien. De club uit Dubai is bereid om diep in de buidel te tasten om Rugani aan te trekken en hem een aanzienlijk salaris te bieden.

De keuze voor Rugani zal nu niet alleen afhangen van sportieve overwegingen, maar ook van financiële motieven. Ajax zal moeten beslissen of ze kunnen concurreren met het riante aanbod van Al Shabab en of ze bereid zijn om hun financiële grenzen te verleggen om Rugani naar de Johan Cruijff ArenA te halen. De komende dagen zullen cruciaal zijn in de strijd om de handtekening van de Italiaanse verdediger, die voor een lastige beslissing staat tussen sportieve ambities en financiële verleiding.