×
Home Nieuws Livescore

PSV vraagt recordbedrag voor Jerdy Schouten transfer deze zomer.

PSV vraagt recordbedrag voor Jerdy Schouten transfer deze zomer.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 9 juli 2024 09:32 uur

PSV vraagt hoofdprijs voor Jerdy Schouten

De Nederlandse voetbalclub PSV heeft aangekondigd dat geïnteresseerde clubs die de diensten van Jerdy Schouten willen verwerven, diep in de buidel zullen moeten tasten. Er hangt namelijk een astronomisch prijskaartje om de nek van de Oranje-international. PSV is vastbesloten om Schouten deze zomer uit handen van buitenlandse clubs te houden en hoopt dat zijn hoge prijskaartje potentiële kopers zal afschrikken.

Jerdy Schouten, die momenteel een belangrijke speler is voor PSV, heeft de aandacht getrokken van verschillende clubs in binnen- en buitenland vanwege zijn indrukwekkende prestaties op het veld. De 24-jarige middenvelder heeft laten zien dat hij een waardevolle aanwinst is voor elk team en dat heeft PSV doen besluiten om een stevige prijs op zijn hoofd te zetten.

Met het oog op de naderende transferperiode is het nog onduidelijk welke clubs daadwerkelijk bereid zullen zijn om het hoge bedrag te betalen dat PSV vraagt voor Jerdy Schouten. De club hoopt echter dat door het prijskaartje zo hoog te leggen, zij de kans vergroten om hun sterspeler te behouden en hem te kunnen laten schitteren in het Philips Stadion. Het belooft een spannende zomer te worden voor zowel PSV als Jerdy Schouten, waarbij de onderhandelingen over een mogelijke transfer ongetwijfeld de gemoederen zullen bezighouden.