×
Home Nieuws Livescore

Cody Gakpo verrast door PSV's Champions League succes!

Cody Gakpo verrast door PSV's Champions League succes!
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 5 september 2023 19:16 uur

Cody Gakpo was volledig gefascineerd toen PSV vorige week de strijd aanging met Rangers FC in de laatste voorronde van de Champions League. De voetballer van Liverpool blijft zijn oude club nog steeds nauwlettend volgen en is verheugd over de recente prestaties in Eindhoven.

PSV wist vorige week de groepsfase van de Champions League te bereiken door Rangers in hun eigen stadion te verslaan. Gakpo volgde de wedstrijd met buitengewone belangstelling. "Hoewel ik er fysiek niet bij kon zijn, was ik er toch heel dichtbij, haha", lacht de aanvaller, die momenteel bij Oranje speelt, in een interview met Voetbal International. "Ik vind het geweldig hoe het nu gaat bij PSV. Ze zijn fantastisch begonnen met een geweldig team."

"Natuurlijk heb ik nog veel contact met mensen binnen PSV, vooral met jongens waarmee ik lang heb samengespeeld. Zo ken ik Jordan Teze al bijna twintig jaar", vervolgt Gakpo. "Ik ken Armando Obispo natuurlijk al heel lang, maar hij is momenteel helaas geblesseerd. Ik ken Noa Lang van Oranje, net zoals ik Joey Veerman hier weer zie. Ik ben ontzettend trots op de spelers. En ik ben blij voor de supporters, want na een lange tijd zonder Champions League verdienen ze dit echt."

"We hebben een paar keer op het laatste moment net niet gehaald, dus het is geweldig dat het nu wel is gelukt. Na die 2-2 in Glasgow kreeg ik wel weer flashbacks van vorig jaar. Maar ik bleef vertrouwen houden en het is goed gekomen", besluit Gakpo.