×
Home Livescore

Griezmann boos op RMC Sport om penalty video.

Griezmann boos op RMC Sport om penalty video.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 8 juli 2024 12:56 uur

Antoine Griezmann heeft zijn ongenoegen geuit over de Franse zender RMC Sport. De voetballer is niet te spreken over een video die door het medium is gepubliceerd. In de video is te zien hoe de spelers van het Franse nationale team penalty's aan het oefenen zijn. Griezmann, die bekend staat om zijn professionaliteit en toewijding aan het spel, voelt zich verraden door de publicatie van deze beelden.

De beelden tonen een intiem kijkje achter de schermen van de trainingssessies van Les Bleus, waarbij de focus ligt op het perfectioneren van penaltytechnieken. Griezmann, die een belangrijke speler is voor het Franse team, had gehoopt dat deze privé-oefensessies vertrouwelijk zouden blijven. De publicatie van de video heeft bij de sterspeler gevoelens van teleurstelling en ongemak opgeroepen.

De Franse zender RMC Sport heeft nog niet gereageerd op de kritiek van Griezmann. Het is duidelijk dat de voetballer zich in een lastige positie bevindt, aangezien het belangrijk is voor spelers om in een sfeer van vertrouwen en privacy te kunnen trainen. Het is afwachten hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen en of er stappen zullen worden ondernomen om de relatie tussen Griezmann en de zender te herstellen.