×
Home Nieuws Livescore

Borussia Mönchengladbach wil Ajax-middenvelder Mannsverk huren

Borussia Mönchengladbach wil Ajax-middenvelder Mannsverk huren
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 8 juli 2024 12:24 uur

Duitse club Borussia Mönchengladbach heeft zijn oog laten vallen op de talentvolle Ajax-middenvelder Sivert Mannsverk, zo heeft de Duitse krant BILD gemeld. De club is geïnteresseerd in het huren van de Noorse speler, die afgelopen zomer naar Amsterdam kwam en sindsdien indruk heeft gemaakt met zijn spel. Borussia Mönchengladbach zou zelfs een optie tot koop willen bedingen, waardoor de overgang van Mannsverk naar Duitsland mogelijk permanent kan worden.

Mannsverk, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld, heeft snel de aandacht getrokken van verschillende Europese clubs door zijn sterke optredens bij Ajax. De 20-jarige middenvelder heeft laten zien dat hij zich moeiteloos kan aanpassen aan het niveau van het topvoetbal en heeft daarmee interesse gewekt van clubs buiten Nederland.

Ajax zal naar verwachting de ontwikkelingen rondom Mannsverk nauwlettend in de gaten houden, aangezien de club hem als een waardevolle speler voor de toekomst beschouwt. De Amsterdammers zullen moeten beslissen of ze bereid zijn om de Noorse international te laten gaan, of dat ze hem willen behouden en zijn potentieel verder willen ontwikkelen binnen de club.

De interesse van Borussia Mönchengladbach in Sivert Mannsverk markeert een nieuwe stap in de carrière van de jonge speler, die mogelijk binnenkort een overstap naar de Bundesliga kan maken. Het is nu afwachten hoe de onderhandelingen tussen de clubs zullen verlopen en of Mannsverk uiteindelijk de kans zal krijgen om zijn talent in Duitsland te laten zien.