×
Home Nieuws Livescore

FC Utrecht strikt Noah Ohio voor drie jaar

FC Utrecht strikt Noah Ohio voor drie jaar
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 8 juli 2024 11:32 uur

FC Utrecht heeft met de komst van Noah Ohio een veelbelovende aanwinst binnengehaald. De 21-jarige spits, die eerder uitkwam voor Jong Oranje, maakt de overstap van Standard Luik naar de Domstad. Ohio heeft zijn toekomst voor de komende drie jaar aan FC Utrecht verbonden door het ondertekenen van een lucratief contract.

Met de transfer van Noah Ohio hoopt FC Utrecht hun aanvalslinie te versterken en meer doelpunten te kunnen scoren in het komende seizoen. De jonge spits staat bekend om zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid, eigenschappen die goed passen bij de speelstijl van de club uit Utrecht. De fans van FC Utrecht kunnen dan ook reikhalzend uitkijken naar de prestaties van Ohio in het karakteristieke rood-witte shirt.

Trainer René Hake is verheugd met de komst van Noah Ohio en ziet in hem een waardevolle toevoeging aan het team. Met zijn ervaring bij Jong Oranje en Standard Luik brengt Ohio de nodige kwaliteit en potentie met zich mee. De verwachtingen zijn hooggespannen en de supporters van FC Utrecht zullen ongetwijfeld met spanning uitkijken naar het debuut van de talentvolle spits in de Eredivisie.