×
Home Nieuws Livescore

Quinten Timber verkiest Feyenoord boven Ajax na transfer.

Quinten Timber verkiest Feyenoord boven Ajax na transfer.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 8 juli 2024 09:16 uur

Een opvallende wending in de carrière van Quinten Timber, de talentvolle middenvelder die eerder voor Ajax speelde, heeft de gemoederen in de Nederlandse voetbalwereld flink bezig gehouden. Timber, die aangaf dat hij de overtuiging miste bij de clubleiding van Ajax om hem in Amsterdam te houden, koos uiteindelijk voor een transfer naar FC Utrecht. Deze stap zorgde voor de nodige verrassing en teleurstelling bij de fans van de Amsterdammers.

Na zijn vertrek naar FC Utrecht leek het verhaal echter nog niet ten einde te zijn. Timber kreeg namelijk later de mogelijkheid om terug te keren bij Ajax, maar tot verbazing van velen gaf hij de voorkeur aan een avontuur bij Feyenoord. Deze keuze zorgde voor de nodige opschudding in de voetbalwereld, aangezien een overstap van Ajax naar Feyenoord niet vaak voorkomt.

Met zijn beslissing om voor Feyenoord te kiezen, lijkt Quinten Timber te willen bewijzen dat hij zijn eigen pad wil bewandelen en niet bang is om buiten de gebaande paden te treden. De middenvelder staat nu voor een nieuwe uitdaging en zal ongetwijfeld zijn uiterste best doen om zich te bewijzen in het shirt van de Rotterdamse club. Het belooft een interessant hoofdstuk te worden in de carrière van deze talentvolle speler.