×
Home Nieuws Livescore

Van den Berg open voor PSV-transfer ondanks contract

Van den Berg open voor PSV-transfer ondanks contract
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 8 juli 2024 08:16 uur

Jonge Nederlandse verdediger Sepp van den Berg heeft zijn oog laten vallen op een mogelijke overstap naar PSV, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De 22-jarige talentvolle speler staat positief tegenover een terugkeer naar zijn thuisland, maar zijn huidige werkgever Liverpool lijkt vooralsnog een struikelblok te vormen. Van den Berg heeft nog een doorlopend contract bij de Engelse club, die niet zomaar bereid lijkt om hem te laten gaan.

PSV, dat op zoek is naar versterking in de verdediging, ziet in Sepp van den Berg een interessante optie. De jonge Nederlander heeft al ervaring opgedaan in de Engelse competitie en zou een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan de selectie van de Eindhovenaren. Echter, de onderhandelingen zullen naar verwachting niet eenvoudig verlopen gezien de contractuele situatie van de speler bij Liverpool.

Van den Berg zelf lijkt open te staan voor een nieuwe uitdaging bij PSV, waar hij meer speeltijd en ontwikkelingsmogelijkheden zou kunnen krijgen. De verdediger heeft laten doorschemeren dat een transfer naar de Eredivisie hem aanspreekt, maar beseft ook dat hij afhankelijk is van de bereidwilligheid van Liverpool om mee te werken aan een eventuele overgang. Het is afwachten hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen en of PSV erin zal slagen om Sepp van den Berg naar Eindhoven te halen.